Omplantning af stauder

Omplantning og deling af stauder

August, september og oktober er en god periode for deling og omplantning af stauder, og du kan også plante nye stauder i den periode. Husk at vande planterne efter plantning og også senere, hvis der kommer perioder med varmt og tørt vejr. Det er mest nødvendigt i august og ind i september, og især på sandet, let jord, der nemt bliver tør.
Deler du gamle stauder, er det ofte en god ide, at kassere den midterste del, der ikke længere er så aktiv og frisk, som den yderste del.

Der er mange stauder, der blomstrer i august-september, og bryder du dig ikke om, at grave dem op lige når de står flotte med blomster, kan du vente med at dele og omplante dem til det følgende forår.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig