Mejsekugleophæng

Her i kategorien finder du forskellige modeller til ophæng af mejsekugler til fugle. Mejsekugleophæng findes både som spiraler med plads til en enkelt mejsekugle samt foderautomater, hvor der er plads til flere ad gangen. Køb en automat, hvis du gerne vil gøre det nemmere for dig selv – og så flyver fuglene aldrig forgæves.

Ophæng til mejsekugler

Vil du gerne fodre havens fugle med mejsekugler? Måske har du selv været i gang med at lave dine egne mejsekugler sammen med børnene. Her i kategorien finder du ophæng til mejsekugler med spiral. Få hjælp af børnene til at gøre fodret klar til fuglene. Gør plads mellem spiralens buer og skub mejsekuglen ind, så er du klar til at hænge den op på en gren eller måske en krog på udhænget af huset.

Køb mejsekugleophæng online på Lundhede.com – her finder du altid kvalitetsprodukter til gode priser.

Foderautomat til mejsekugler


Er der mange fugle i haven, kan en enkelt mejsekugle hurtigt få ben og gå på. Med en foderautomat til mejsekugler kan du placere flere mejsekugler samtidig, og du slipper for at fylde op hver dag. Foderautomaten findes som sok og som plastbeholder. Hæng din foderautomat lige uden for stuevinduet, og du kan sidde og nyde synet af de mange fuglearter, som kommer forbi din have efter føde.

Slip for at fylde op hver dag – køb en fugle foderautomat til mejsekugler online.