Kartoffelhøst

Kartoffelhøst og vinteropbevaring


Opgravning af kartofler kan ske efter forskellige kriterier. Tidlige kartofler, der skal bruges straks, kan graves op, når planterne blomstrer og derefter. Gælder det vinteropbevaring af kartofler, venter man til de er færdige med at vokse, og har en mere robust skræl, end de tidlige. Opgravning af kartofler til vinterbrug, sker bedst i september på dage med tørvejr. Pas på at kartoflerne ikke beskadiges. Det sikrer en bedre opbevaring.

Vinteropbevaring af Kartofler


Kartofler der skal gemmes til vinterbrug, skal være hele og sunde, når de lægges i kule, kælder eller andre steder. De holder sig bedst i mørke ved 4-5 ͒ C. Hvis der er er fx rådpletter på en kartoffel, der lægges på lager, kan det råd hurtigt sprede sig til flere kartofler.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig