Foderhuse til fugle

Kan du godt li’ de små hurtige skabninger, som kvidrer så lystigt en sommerdag? Inviter dem inden for i haven med et foderhus til fugle. Er der altid fuglefrø, brød eller æblestykker, så kan du være helt sikker på, at de vender tilbage. Vores foderhuse til fugle passer til mange størrelser fugle. Du finder modeller til ophæng og til at sætte på spyd i jorden i flotte materialer.

Foderhus til fugle

Er du på udkig efter et foderhus til fugle? Der er rigtig mange typer foderhuse i alverdens lækre materialer og designs. Her på Lundhede har vi sammensat et udvalg af foderhuse, som både kan stå på jorden på spyd eller hænges op i en krog på udhænget, i et træ eller andre steder. Du finder de klassiske modeller i træ med stråtag eller vores populære japanskinspirerede foderhus. Inviter fuglene inden for i haven med fuglefrø, majsbolde eller tørret brød.  

Foderhus til fugle på spyd eller til ophæng – se de mange modeller online på Lundhede.com.

Fuglefoderhus til haven


Det er ikke alle fugle, som flyver mod varmere himmelstrøg om vinteren, så fyld dit fuglefoderhus med godter på en vinterdag og se, hvordan fuglene vil flokkes om maden. Om vinteren kan det være svært at finde føde og derfor holder fuglene gerne til, hvor de ved, der jævnligt kommer nye forsyninger. Placer dit fuglefoderhus i haven og se, hvordan haven hurtigt kommer til at summe af liv.

Fuglefoderhuse til alle størrelser fugle – se udvalget her på Lundhede.com.