Flytning af roser

Sådan flytter du bedst dine roser

Oktober og november er en rigtig god tid at flytte roser i, og også for plantning af roser. Hvis du stadig kan grave i jorden for frost i december, kan du også flytte roser på det tidspunkt.

Få roden med når du flytter dine roser


Ved flytning af etablerede roser, gælder det om at få mest muligt med af roden, ikke nødvendigvis jord, og genplante i et hul med god plads til roden, og sådan at podestedet på rosen kommer ca 10 cm under jordoverfladen. Hvis det ikke ligefrem er i våd muldjord, er det godt at vande i plantehullet inden du fylder jord i og gerne igen efter plantning. Især hvis der er tørt, det er på let og sandet jord.

Du kan sagtes vente i nogle timer eller få dage med af genplante roserne


Hvis du ikke kan genplante roserne hurtigt efter opgravningen, kan de sagtens klare sig i timer eller dage over jorden, blot du sørger for at holde rødderne fugtige.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig