Fjern sne fra udsatte planter

For meget tungt sne kan ødelægge planternes form


Visse planter kan risikere at få formen ødelagt, hvis der ligger sne på dem i længere tid. Det er typisk søjleformede stedsegrønne, og i nogle tilfælde kan der ligge et tungt lag sne på fx Rhododendron så længe, at de bøjes meget ned, og bliver liggende, når sneen forsvinder.

Fjern det nemt med en almindelig kost


Derfor er det godt at fjerne sneen kort efter den er faldet. I de fleste tilfælde er en stiv kost egnet til formålet. Fej planterne “med håret”. Det vil sige fra neden af og op på søjleformede stedsegrønne og indefra og ud på Rhododendron og andre, der er tynget ned af sne.

Du kan eventuelt se vores udvalg af havetilbehør lige her, så du kan være sikker på at have styr på beskyttelsen af din have.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig