Beskæring af hindbær

Hindbær inddeles i to grupper

Der er de sorter, der giver bær om sommeren, og andre sorter, der først har modne bær om efteråret.

Sommerbærende hindbær


Hos de sommerbærende hindbær skal de grene, der har båret frugt, klippes helt ned til jorden straks efter høst. Der vil så være nye skud, der efterlades. De bærer frugt næste år.

Efterårshindbær


Hos efterårshindbær skal alle grene klippes ned inden de nye skud begynder at vokse, og derfor er marts det seneste tidspunkt for det arbejde. Årsagen er dels, at de gamle grene ikke giver flere bær, og dels, at de kan overføre svampesygdommen stængelsyge til de nye skud, og det gælder om, at undgå det.

Se mere om frugt og bær i vores guide lige her.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig