Farve
3 stk
1 stk
2 stk
5 stk
7 stk
Placering
14 stk
13 stk
14 stk
1 stk
14 stk
Blomstring
12 stk
14 stk
2 stk
Højde i cm
5 stk
5 stk
2 stk
3 stk
3 stk
Duft
5 stk
Surbundsbed
15 stk
Giftig
15 stk

Azalea

Her finder du forskellige Azalea. Her er både høje løvfældende Azalea og mindre japanske Azalea. Det er en stor variation i azalier både med hensyn til farver – løv - vækst form og højde.
De Store Azaleaer  er godt nok helt løvfældende, men de er alligevel værd at plante i surbundsbedet, da de har en fantastisk blomstring og i forhold til rhododendron blomstrer de lidt senere på foråret og mange har en skøn duft.
Læs mere om Surbundsplanter

Duft i surbundsbedet eller et brændende bed

De Store Azaleaer (helt løvfældende) er noget oversete, det er synd, da mange af dem  har en fantastisk duft og flotte efterårsfarver. Duften af de store løvfældende Azalea som  'Soir de Paris'  eller 'Daviesii' er skøn.
Er man til de kraftige og varme farver kan man evt. lave et bed med "brændende" varme farver med  sorter som 'Gibraltar' (orangerød) - 'Golden Eagel' (gulorange)  mfl.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig