Planter

I denne gruppe finder du alle mulige forskellige slags planter fra den mindste staude til de største træer vi forhandler. Du kan rulle hele sortimentet igennem eller bruge søgefeltet

Alverdens planter hos Lundhede

Hos Lundhede finder du alverdens planter i vores sortiment. Så ønsker du at forskønne din have, er du kommet til det rette sted. I menuen kan du se vores store udvalg af planter som fx roser, stauder, hækplanter, bunddækkeplanter, surbundsplanter, slyngplanter og mange andre planter. I denne kategori finder du altså et enormt udvalg af planter til haven.

Se fx også blomstrende buske, skyggeplanter, løvtræer og andre blomster til haven.

Har du brug for hjælp og vejledning har vi et stort udvalg af guides og plantevejledninger som du finder her. Haveguide, planteguide og vejledninger til haven

I vores FAQ kan du finde svar på de fleste spørgsmål vedr. bestilling her på siden.  Oftestillede spørgsmål

Roser - en fryd for haven


En populær plante i haven er rosen. Hos Lundhede finder du også et stort udvalg af roser og vi har både barrodet roser samt roser i potter.

Måske har du hørt at roser besværlige og svære at dyrke? Haverosen har ry for at være en besværlig plante, men planter du roser i en god og næringsrig jord, så er du allerede godt på vej. Roser gror nemlig bedst i jord som er dybdebehandlet og muldholding og de trives bedst på en lys plads med luft omkring hver plante.

Stort udvalg af stauder


Hvad er en staud? Stauder er en flerårig plante med et urteagtigt udseende. Stauder findes i tusindvis af variationer og derfor kan du også finde en plante der passer til netop dig og din have. Er du vild med farve i haven om sommeren? Så er stauder en god plante, da de fås i mange flotte farvenuancer og om vinteren står de smukt med rim og frost.

På Lundhede.com er stauderne opdelt efter deres latinske navn. Har du ikke helt styr på planternes latinske navne, så kan du søge på det danske navn i søgefeltet.

Hækplanter


Hækplanter er en flot måde at indramme sin have på og kan samtidig fungerer som læhegn flere steder i haven. Hos Lundhede finder du et stort udvalg af planter der kan bruges som hækplanter. Planterne til hæk sælges både i bundter med 25 stk, hvor andre sælges enkeltvis. Inde på hver plante, kan du se om planterne er barrodet, i potte eller med jordklump.


Bunddækkeplanter


Planter beregnet til at dække jordbunden kaldes bunddækkeplanter og findes hos Lundhede i både enkelte bunddækkeplanter og som færdig bunddække hvor planterne rulles ud og giver et færdigt resultat med det samme.

Døjer du også med en have fyldt med ukrudt? Så kan det være en god idé at anvende bunddækkeplanter i haven for at ukrudtet ikke tager over. Vi har et stort udvalg af forskellige planter som er beregnet som bunddække, så du kan få lige de planter du drømmer om.

Disse planter er lave og tætte og dækker derfor jordbunden til, så ukrudtet ikke overtager din have. Hvis du planter bunddækkeplanter bliver du fri for store mængder ukrudt som derved heller ikke kan stjæle næring fra dine omkringliggende planter. Du opnår altså sundere planter og mindre ukrudt når du planter bunddække i din have - og så ser det jo også bare fantastisk ud. Planter til bunddække fås ikke kun i grønne nuancer, men du kan også få blomstrende bunddækkeplanter hvis du ønsker at få flere farverige planter ind i din have.