Grøntsagsfrø

Grøntsagsfrø til hobbylandbrug og køkkenhaver i højeste kvalitet. Glædesrusen, når det frø, som du har sået, spirer og vokser op til en frodig, grøn plante. Dyrkningsglæden, når du plukker en buket sommerblomster fra haven, eller når du høster den første, solmodne tomat fra urtepotten på balkonen. Her på siden finder du et stort udvalg af grøntsagsfrø til din køkkenhaven, så du kan opnå glæden ved at dyrke og plukke dine egne grøntsager. Har du spørgsmål til de mange grøntsagsfrø, dyrkning eller pasning er du altid velkommen til at kontakte os.  
Dyrk dine egne grøntsager
At dyrke sine egne grøntsager og frugter er både dekorativt, billigt og sjovt. I udvalget finder du
grøntsagsfrø i mange forskellige varianter herunder økologiske grøntsagsfrø. De økologiske frø findes også som blomsterfrø, hvis du er mere til disse. Vi har både grøntsagsfrø i store portioner i 1 kilos poser, og små portioner.

En grønsag smager bare lidt bedre, hvis den er hjemmedyrket, og uanset om du er til de grønne grøntsager, eller om du vil skabe et smukt farvespil med grøntsager i rød og gul, er der mange muligheder her på siden. Dyrk din egen squashplante eller find de helt rigtige agurkefrø blandt de mange forskellige arter. Måske er tomat den grøntsag du allerhelst vil dyrke flest af, eller måske er du helt vild med stærk mad? Så vil chilifrø med garanti være noget for dig.

Hos Lundhede af vi et stort salg af grøntsagsfrø, så du kan få dyrket dine helt egne økologiske grøntsager i haven, eller bare have en lille potte stående i vindueskarmen i dit køkken. Om du har grønne fingre eller ej, vil grøntsagsfrø hurtigt blive en glæde for alle.

Grøntsagsfrø til indendørs og udendørs plantning
Bliv mere selvforsynende, og optimer det grønne hjem med grøntsagsfrø til din køkkenhave. Fremtryl dine helt egne grøntsager med store mængder frø til haven, eller et par enkelte frø i krukken på altanen. Uanset hvilke frø eller grøntsags sorter der er din favorit, vil du kunne finde dem her på siden. Vi har både havefrø, der egner sig godt til udplantning i haven, og forskellige grøntsagsfrø til terrassen, altanen, drivhuset og vindueskarmen indendørs. Du vil elske at kunne høste dine egne grøntsager friske hver dag.

Sådan planter du dine grøntsagsfrø
Hvis du aldrig har dyrket grøntsager før, kan du med fordel starte i det små. Du behøver blot et lille stykke jord, også er du klar. Hellere starte småt, og få en god oplevelse end omvendt.

Vent med at plante dine grøntsagsfrø til jorden er varm, og begynd ikke før jordtemperaturen er 8 grader. De forskellige grøntsager kræver forskellige temperaturer - læs på dine frø, hvornår de må plantes.
Gød gerne jorden inden du sår dine grøntsagsfrø, og også her findes der forskellige muligheder, som du kan læse mere om på de enkelte frøposer.
Så dine grøntsagsfrø i rækker, så det er nemmere at se forskel på grøntsags spirer og eventuel ukrudt, og sørg for at jorden er fugtig.

Så er du klar til at så dine grøntsagsfrø!

Der er forskel på med hvilken afstand og hvor dybt dine grøntsager skal sås - Læs igen på frøposen. Sæt eventuelt et lille skilt i enden af hver række, så du kan huske hvor hvad er sået hvor.


Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af blomsterfrø, der vil give de smukkeste blomster og urtefrø, så du altid har de vigtigste urter lige ved hånden.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til de mange grøntsager eller planter. Gå på opdagelse i det store udvalg, og køb dine grøntsagsfrø online hos Lundhede.