Vortech X 4600 / 35 W
Før musen henover billedet for at zoome

Vortech X 4600 / 35 W

DKK 1.599,00
  
Antal
Varenummer: PO 30345
Vortech X er en vandfalds- og filterpumpe med mange smarte finesser. Da det er en lavenergipumpe, er den billig i drift og kan spare dig for mange penge år efter år. Ved hjælp af en Varioflow (ekstra tillbehør) kan du let indstille til det rette flow ved at ændre omdrejningstallet på pumpen og dermed også nedsætte strømforbruget. Dobbelt indsug som kan indstilles trinløst. Kan både pumpe fra bunden
og fra en skimmer. Vortech rotoren kan håndtere større partikler uden at pumpen stopper til. Indbygget termosikring slukker pumpen ved overophedning. Det lave el-forbrug, som ligger 25-30 % lavere end de fleste andre pumper på markedet gør dit valg økonomisk let.
Den robuste motor er lavet til hårde forhold, og det er en pumpe, som kommer til at fungere i mange år. Vortech X har dobbelt indsug som reguleres med en indbygget hane. Dette betyder, at du både kan have indsug ved bunden og fra en skimmer i overfladen.
Den drejelige kuglekopling gør det enkelt at montere slangen på udløbet. Universal udløbsstudsen har udtag for 19/25/32/40 mm slange. Glem ikke at save studsen af, så den passer til din slange.


Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig