Vinduesåbnere

Vinduesåbnere

Med et drivhus handler det altid om at skabe den rette temperatur, for at give planter og blomster de bedste forhold. Med en automatisk vinduesåbner til drivhus behøver du ikke længere holde øje med termometret og huske at åbne og lukke vinduer. Indstil termometret til den ønskede temperatur og vinduesåbneren sørger selv for at regulere temperaturen op og ned ved at åbne vinduet. Vores vinduesåbnere kan bruges til alle typer drivhuse, herunder fx Juliane. Her i kategorien finder du bl.a. Spiro vinduesåbnere og cylindere.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Vinduesåbnere

Der findes mange typer drivhuse på markedet, men de automatiske vinduesåbnere passer til alle typer drivhuse – også de populære Juliane drivhuse. Har du et polycarbonat drivhus, bør du dog vælge Univent vinduesåbner, da de andre modeller kan have svært ved at trække det lette vindue af plycarbonat i. Montering af drivhus vinduesåbner sker hurtigt og nemt – uanset hvilken model, du vælger.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig