Vildeng - flerårig - 1 kg. Pose - Frø (P721001)
Før musen henover billedet for at zoome
Vildeng - flerårig - 1 kg. Pose - Frø (P721001)
Vildeng - flerårig - 1 kg. Pose - Frø (P721001)

Vildeng - flerårig - 1 kg. Pose - Frø (P721001)

DKK 5.074,00
  
Antal
Varenummer: 129-142
Vildengblanding er en flerårig frøblanding, der består af danske vilde urter. Alle typer er både indsamlet og fremavlet i Danmark. Blandingen er bredt sammensat og velegnet til almindelig og sandet jord. Såtidspunkt: aug. - sep. 1,5 - 2,0 kg. udsæd pr. 1000m2. - Dækafgrøde / Miljøplante, kvælstofsamlende.

Med dækafgrøder skabes hurtigt et frodigt plantedække på åbne arealer. Samtidig har dækafgrøder mange nyttige egenskaber, som vil berige jorden. Dækafgrøder hæmmer fremspiring og vækst af ukrudt, løsner kompakt jord, samler kvælstof og stimulerer et godt mikroklima.


Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig