Varme i drivhus

Varme i drivhus

Vil du gerne tidligt i gang med at plante i drivhuset eller har du planter som du gerne vil overvintre, er varme i drivhus en nødvendighed. Her i kategorien finder du et udvalg af varmekilder til drivhus samt en masse tilbehør som væger og diverse termometre. Petroleumsvarmer egner sig særdeles godt som drivhusvarmer og er billig i drift. Du finder forskellige størrelser, som differentieres ud fra det andet kvm, som det kan opvarme. Bemærk dog at brug af petroleumsvarmer som drivhusvarmer kræver god ventilation.

Sådan holder du dit drivhus varmt hele året

Ønsker du at benytte drivhuset mere end bare om sommeren, er det nødvendigt at investere i opvarmning til drivhus. Hvis du ikke allerede har isoleret drivhuset, er det en rigtig god idé at starte her, da opvarmning ellers kan blive en kostelig affære. I kategorien Skygge og isolering finder du bobleplast, som er en effektiv og nem isoleringsløsning. Med et isoleret drivhus og en drivhusvarmer får du optimal udnyttelse af dit drivhus. Du kan plante hele året og behøver ikke vente til, den tidlige forårssol rammer.

Køb drivhusvarmer på Lundhede.com – her får du altid produkter af høj kvalitet. Leveret lige til døren og med billig fragt.

Varme til drivhus


Hos Lundhede har vi et udvalg af petroleumsvarmer til drivhus. Alt afhængig af hvor stort, dit drivhus er, bør du vælge mellem modellerne junior, senior og maxi. Maxi-modellen kan opvarme hele 15 kvm og har på en opfyldning en brændetid på 2-3 dage. I kategorien finder du også ekstra væger samt termometre, sådan at du kan holde øje med, at temperaturen altid er tilpas.

Har du brug for hjælp til køb af varme til drivhus, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er uddannede gartnere og har mange års erfaring med brug af drivhuse, som vi gerne deler ud af.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com eller

Lundhede Planteskole   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   7540 Haderup   |   info@lundhede.com    
Klik mig