Vandsten

Vandsten

Her finder du forskellige former for vandsten til din have. Vandsten kan bruges mange steder i haven – og det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser. Du kan blandt vælge imellem vandsten som kan stå alene og pryde din terrasse eller forhave, eller du kan vælge at montere en vandsten i forbindelse med et bassin i haven, som kan dit vandmiljø et helt andet udtryk. Vandstenene findes i mange forskellige størrelser og designs, og alt tilbehør finder du i kategorien "pumper og tilbehør". Husk, vi altid tilbyder billig fragt og levering lige til din dør.

Granit vandsten til haven

Giv haven en ekstra dimension med en flot vandsten. Den skaber et naturligt liv af fugle og andre dyr, der drikker af vandet. Den stille lyd af rislende vand virker afstressende og vandstenen kan placeres over alt i din have. Sæt den i forhaven og lad den byde velkommen til nye gæster eller hav den stående i baghaven, hvor der er ro til at nyde den fra terrassen. Vandstenen kan også indgå i dit vandbassin i haven – kun fantasien sætter grænser. Hos Lundhede finder du også alt i udstyr, sådan at du er sikker på at få alt det, du behøver til montering af vandsten.

Vandsten i forhaven, baghaven eller som en del af havebassinet – kun fantasien sætter grænser.

Køb vandsten komplet sæt


Køber du vandsten til haven hos Lundhede, kan du få et komplet vandsten sæt. Under ”Granit og tilbehør” finder du pumpe til vandsten, lys til vandsten og meget mere. Slip for at handle mere end et sted, her finder du et komplet vandsten sæt til haven. Alle vores produkter er nøje udvalgt, så du får de bedste produkter inden for vandsten til haven.

Søger du en kvalitets vandsten med tilbehør til haven? – Gå på opdagelse på Lundhede.com og find den model, som passer perfekt til din have.

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com eller

Lundhede Planteskole   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   7540 Haderup   |   info@lundhede.com    
Klik mig