Vandpleje og Beluftning

I denne kategori finder du et stort udvalg af vandplejemidler til styring af ph-værdien, mod alger, gødningskugler til nyplantede vandplanter og meget mere. Uanset om du har en sø eller skal til at anlægge en, finder du de nødvendige plejemidler, som en sø har brug for her i kategorien. Under hvert produkt kan du læse mere om, hvad det aktuelle vandplejemiddel hjælper til. Har du spørgsmål til brugen af vandplejemidler til havebassin og søer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Stort udvalg af vandplejemidler

Hos Lundhede finder du et stort udvalg af vandplejemidler. Har du netop anlagt et nyt havebassin eller skiftet det gamle vand ud med nyt, er det en god idé at anvendes vores ”Bassin start”, som neutraliserer tungmetaller og klor og gør hanevandet fiske- og plantevenligt. Oplever du derimod en grumset sø fyldt med alger, er der gode råd at hente her i kategorien. Vores ”Alge stop” opløser døde alger og forrådnede blade. Slimet og plumret vand bliver rent og klart igen. Ikke bare til glæde for dig, men også de fisk, som befinder sig i vandet.

Vandplejemidler til havebassin


Har du svært ved at holde den rette pH-værdi i vandet, kan du købe vores ”pH Kontrol”, som kan justere pH-værdien op eller ned i dit havebassin. Er du usikker på, om dit havebassin har den rette pH-værdi, kan du købe testudstyr her på online shoppen, som hjælper dig til at fastslå den nuværende pH-værdi.

Stort udvalg af plejemidler til havebassin – algemiddel, ph kontrol og meget mere.