Vandplantekurve

Vandplantekurve

I denne kategori finder du et udvalg af vandplantekurve til dit havebassin eller havedam. Kurve til vandplanter er ret praktiske, hvis du gerne vil have styr på rodnettet på dine vandplanter. Med en kurv kan du nemlig begrænse det område, hvor rødderne på dine vandplanter kan vokse. Så spreder rodnettet sig ikke til hele søen. Kurvene kan placeres i hele bassinet og kræver ikke yderligere tilbehør. Fås både som vandplante kurv og vandplantepose. I stærke materialer, der ikke går til under vand.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Plantekurve til bassinplanter

Går du med drømmen om et havebassin i haven, hører der sig haveplanter til. Med haveplanter er det muligt at skabe så naturligt et miljø som muligt. Vandplanter kan vokse frodigt og det vil resultere i et større rodnet, hvorfor det altid er en god idé at plante vandplanter i såkaldte plantekurve til bassinplanter. Plantekurve fås enten som kurve eller som poser og det er helt op til dig, hvad du synes, er bedst. Plantekurvene kan frit placeres i hele søen.

Vandplantekurve – så kan du nemt holde styr på dine vandplanter i havebassinet.

Vandplantetilbehør


Hos Lundhede finder du et stort udvalg af vandplantetilbehør. Er du på udkig efter plantekurve til vandplanter, er du havnet i den rette kategori. Her finder du plantekurve og planteposer i forskellige størrelser. Bestil netop det vandplantetilbehør, som passer til dit havebassin.  

Vandplanteposer og vandplantekurve fås i flere forskellige størrelser – køb plantekurve på Lundhede.com.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig