Vandkander og vanding

Når foråret sig nærmer og varmen kommer tilbage efter en lang og kold vinter, er det tid til at finde haveslangen frem. Her i kategorien finder du alt i tilbehør til vanding – blandt andet slangeholder, slangevogn og slangetæmmer. Slip for at haveslangen bare ligger på jorden, med en slangeholder, vogn eller slangetæmmer kan du få styr på haveslangen. I kategorien finder du også foldbare spande og vandkander til vanding. Se udvalget her på siden.

Holder til vandslange

Er du træt af, at vandslangen altid får viklet sig sammen, når den bare ligger på jorden? Slip for unødig tid med at vikle haveslangen ud – køb en slangeholder, slangevogn eller slangetæmmer til din haveslange. Slangeholderen kan nemt monteres på muren, men vil du gerne have en fleksibel løsning, hvor du kan tage haveslangen med dig, er en slangevogn løsningen for dig.

Slip for at bruge tid på at filtre haveslangen ud – med en haveslangeholder er du godt hjulpet på vej.

Alt i vanding


Når foråret nærmer sig, er det tid at finde haveslangen frem fra skuret. Hos Lundhede finder du praktiske løsninger til din haveslange – og er du til søde detaljer og krummelurer, vil du uden tvivl forelske dig i de dekorative slangeholdere, slangetæmmere og slangevogne. Søger du en nem løsning til vanding, finder du også vandkander og de geniale foldbare spande, som er nemme at gemme væk, når du ikke bruger dem.

Alt i vanding til haven og drivhuset – find det online på Lundhede.com.

Zink vandkande


Det er ikke altid, at haveslangen er det mest praktiske redskab til vanding. Har du et lille drivhus eller måske nogle planter i havestuen, er det nemmere med en gammeldags vandkande. Du finder de traditionelle plastik vandkander med brusehoved og diverse små vandkander her. Gå på jagt i sortimentet og find den vandkande, du synes om.