Vandkander

Det er ikke altid, at det er lige nemt at komme rundt med en haveslange, og så må du i gang med den manuelle vanding. Her i kategorien finder du vandkander til forskellige formål – vandkande med spreder til vanding af blomster, små vandkander til indendørs vanding mm. Se vores flotte udvalg af blomster vandkande her i kategorien Vandkander.
Det e r ikke altid lige nemt at komme rundt i haven med en stor vandslange, så må man rundt med vandkanden.  Planterne har nemlig hele tiden brug for vand og må aldrig tørre helt ud i roden. Især i foråret når alting begynder at spire og skyde, skal der bruges meget vand. Foråret kan ofte være lumsk med længere tørkeperioder hvor planterne tørre ud og fordamper en masse vand i forårssolen.
Sommeren igennem skal man være opmærksom på vanding. Den bagende sol gør at planterne fordamper rigtig meget og har brug for vand.

Vandkander er også særligt gode inde, hvor man ikke kan få en vandslange ind. Planter der står i vinduet skal man være særligt opmærksom på.

Drivhuset skal vandes ofte, der bliver meget varmt og planterne har brug for meget vand. Det er også en god idé at lufte ud så der ikke bliver for høj luftfugtighed, der giver gode vilkår for svamp.

Der findes utroligt mange forskellige typer vandkander til et hvilket som helst formål. Store vandkander til haven, små vandkander til stueplanterne, børnevandkander, farvede vandkander, sjove og skøre vandkander - og mange flere.