Vand i haven

Drømmer du om at få vandbassin i haven med guldfisk og åkander? Vi har et stort udvalg af artikler og produkter til vand i haven. I kategorien finder du alt til vandbassin som fx algekontrol, bassinfolie, pumper og biologisk vandrensning mm. Du kan købe bassinfolie, sådan at du selv kan bestemme størrelsen af dit havebassin – men du kan også købe vores samle-sæt med alle de dele, du behøver. Passer perfekt til den lille have eller til terrassen. Bestil i dag og få leveret direkte hjem til dig. Skulle du have spørgsmål til vand i haven, så tøv ikke med at kontakte os.

Havebassin og tilbehør

Drømmer du om et havebassin med rindende vand, flotte blomstrende åkander og guldfisk, der svømmer rundt? Vi kan gøre din drøm til virkelighed. Hos Lundhede finder du alt i tilbehør til havebassin – lige fra kantbånd, bassinfolie og bassin pløkker til bassinpumper, vandrens, gødning, kurve til vandplanter og meget mere. Køb tilbehør til havebassin på lundhede.com.

Drømmer du om vand i haven – køb alt til havebassin samt tilbehør på Lundhede.com.

Alt til din havedam


Sæt dig til rette i dine lounge træhavemøbler med et koldt glas limonade og lad blikket glide ud over din havedam, hvor vandet risler ned af stenen til bassinet. Indimellem kan du se, at fiskene kommer til overfladen for at trække luft. Hos Lundhede kan du få den havedam, som du altid har ønsket dig. Du finder alt fra havedam pumpe til havebassin folie. Har du ikke plads til en havedam i haven, er der også mulighed for at købe vores vandbassin, som du nemt selv kan bygge op. Passer perfekt til terrassen eller den lille have.

Havedam og tilbehør


Skal de gamle bassinpumper i haven udskiftes eller er der kommet hul i dugen, finder du alt i tilbehør til dit havebassin hos Lundhede Planteskole. Vi har et stort udvalg af havebassin folie, vandbassin pumpe samt en masse vandplejemider til dit bassin – lige fra vandrens til midler mod alger.

Trænger det gamle havebassin til ny bassinfolie eller en havedamspumpe? Du finder et bredt udvalg af tilbehør til havebassin hos Lundhede.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com eller

Lundhede Planteskole   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   7540 Haderup   |   info@lundhede.com    
Klik mig