Vaccinium corymbosum 'Northland'. (Blåbær) - Salgshøjde: 30-50 cm
Før musen henover billedet for at zoome

Vaccinium corymbosum 'Northland'. (Blåbær) - Salgshøjde: 30-50 cm

DKK 177,00
Pris pr. stk.. v/1 stk.: DKK 177,00
Pris pr. stk.. v/10 stk.: DKK 151,00
  
Antal
Varenummer: 30-84
Blåbær, amerikansk. En løvfældende, opretvoksende busk, som bliver ca 2 meter høj. Tæt grenvækst, hvor de unge grene er grønne. Denne sort er modstandsdygtige overfor mange sygdomme. Blomstrer i maj-juni måned med små hvidlige blomster. Bærret, som er dugget blåsort, stort fremkommer i juli/august måned. Kræver sur jordbund.
Om efteråret farves bladene orange-skarlagenrøde. Af hensyn til frugtsætningen anbefales det at plante 2 sorter sammen. Trives bedst i surbundsjord i sol-halvskygge.

Læs om Surbundsplanter


Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig