Ukrudtsdug, 3,3 x 100 mtr. (330m2) 100 g/m2 (G1527922)
Før musen henover billedet for at zoome

Ukrudtsdug, 3,3 x 100 mtr. (330m2) 100 g/m2 (G1527922)

DKK 4.520,00
  
Antal
Varenummer: 1527922
Ukrudtsdug - Mypex 100 g/m2
Stopper for væksten af ukrudt, da lyset ikke kan trænge igennem, men tillader regnvand at trænge ned til de planter, man ønsker skal gro. Her skæres et kryds i ukrudsdugen og lapperne foldes ind omkring stammen efter plantning. Kan dækkes med flis eller en ukrudtsfri jordblanding, hvori der evt. plantes stenbedsplanter eller anden bundbeplantning. Er desuden meget anvendelig som underlag for flisebelægning.
Ukrudtsdugen fremstilles i sortvævet polypropylen.Der er tale om en omkostningsbesparende og miljøvenlig løsning til ukrudtsbekæmpelse i gartnerier og planteskoler. Ukrudtsdugen sørger for, at potteplanter står med god dræning, samtidig med at potterne holdes rene.
Anvendelsesområdet for ukrudtsdugen omfatter containerbede, tunnel dyrkning, drivhuse, haver, planteskoler, parkanlæg, landskab, vejarealer, frugtplantager og træplantning/læbælter.
Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig