Topdressing af græsplænen

Sådan fordeler du topdressingen


Et af midlerne til en græsplæne i god form er topdressing, og skal det være rigtig godt foretages først en vertikalskæring eller luftning af plænen, hvor efter topdressingen fordeles ud over plænen. Topdressing er en blanding af sand og velomsat, sigtet kompost. Topdressing spredes i et tyndt lag på 1-2 cm ud over plænen efter gennemrivning/plæneluftning. Brug en stiv kost til at fordele og feje topdressingen ned mellem græsstråene. Eventuelt eftersås med græsfrø.

Ved dybe huller i græsplænen


Er der dybe huller i plænen, skal der tilføres det nødvendige lag topdressing, der skal til for at fylde hullet/fordybningen, og der sås til sidst græsfrø. Det kan gøres ved at blande græsfrø i topdressingen. Brug topdressing når græsset er i god vækst i april/maj eller august/september
Relaterede varer
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig