Timiam - Thymus Vulgaris - KRAV - Frø (W7764)
Før musen henover billedet for at zoome

Timiam - Thymus Vulgaris - KRAV - Frø (W7764)

DKK 33,00
  
Antal
Varenummer: 125-76
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

KRAV-mærket frø er godkendt til økologisk dyrkning i Sverige, men har ikke godkendelsen i Danmark, men må selvfølgelig gerne dyrkes her.
Sen sort med et hav af anvendelsesmuligheder; i pizza, lam, tomat- og osteretter. Busket plante som kan overvintre ved milde vintre. Trives i porøs jord. Kan tåle at tørre let ud.

Dyrkning: Forspires i såjord. Dæk ikke frøene, men dusch forsigtigt med vand. Spirer efter 10-15 dage afhængigt af temperaturen. Når planterne er kommet frem, plantes om i potter med sandblandet jord, som stilles lyst og svalt. Plant ud når risikoen for nattefrost er ovre. Høst hele kviste til tørring, og opbevar dem herefter i dåser eller glas med tætsluttende låg.    
Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig