Tilbud Planter

Tilbud Planter

Hos Lundhede finder du alt inden for planter – vi har et stort udvalg af alt fra stauder til roser, slyngplanter, bunddækkeplanter, surbundsplanter, hækplanter, meget mere. Lad dig inspirere af vores store sortiment, hvor der er mange penge at spare på udvalgte planter. Hos Lundhede får du grogaranti, som er din sikkerhed for, at du altid får kvalitet for dine penge.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Køb billige haveplanter

Skal der anlægges nyt bed, skal den gamle hæk skiftes ud eller måske søger du en rose til dit espalier. Hos Lundhede finder du et bredt udvalg af planter til haven – og endda mange billige haveplanter. Kig rundt i webshoppen og lad dig inspirere af vores mange varer inden for surbundsplanter, slyngplanter, hækplanter, roser mm. Har du brug for hjælp til plantning, finder du mange nyttige guides i menuen.

Brug for hjælp til plantning af alt fra roser til hæk? Se vores mange nyttige have guides.

Planter på tilbud


Vi har hele tiden et restlager og udsalg af planter til haven. Følg med på siden, hvor du finder planter til haven på tilbud. Du er også velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor der hver måned er mange tilbud at finde samt nyttige havetips, som gør havearbejdet lidt nemmere samt hjælper dig til at planlægge havearbejdet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud på planter, brugskunst og haveartikler direkte i din indbakke sammen med nyttige havetips fra vores helt egen haveekspert.

Restlager på planter


Lundhede Planteskole er din online planteskole – her finder du mere end 15.000 varer til hus og have. Hver måned rydder vi op på lageret og sætter brugskunst, haveartikler og planter på tilbud. Her har du mulighed for at spare rigtig mange penge og samtidig få den have, som du altid har drømt om. Kig forbi og gør en god handel – shop planter på tilbud online på Lundhede.com. Vi giver grogaranti!

Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig