Tilbud Haveartikler

Spar penge på haveartikler – se det store udvalg af haveartikler på tilbud her på siden. Du finder alt fra gødning til plejemidler, drivhustilbehør, højbede og redskaber. De fleste ting udgår, og der er derfor begrænset lager. Skal der gødes i haven, sås ny græsplæne eller måske trænger de gamle haveredskaber til udskiftning – tjek det store udvalg af haveartikler på tilbud, måske er der penge at spare.

Tilbud på haveartikler

Hos Lundhede finder du altid gode tilbud på haveartikler. Er på du jagt efter tilbehør til drivhuset eller nye haveredskaber, hos Lundhede finder du alt inden for haveartikler. Slip for at købe haveartikler mere end ét sted, nu kan du samle dine køb hos Lundhede Planteskole og få dine varer leveret lige til døren. Foretag dine køb hjemme fra sofaen, hvor hjælpen kun er et kald væk. Vi sidder nemlig klar til at hjælpe dig med køb af haveartikler.

Samme gode service som fra de fysiske butikker – ring eller skriv, så guider vi dig på vej til det rette køb.

Haveartikler på udsalg


Er du på udkig efter krukker, altankasser, granitfigurer eller andre ting, der kan gøre din altan hyggelig og stemningsfyldt? Hos Lundhede finder du alt i haveartikler til din altan og terrasse. Skab din helt egen stil – gå på opdagelse blandt tusindvis af varer til hus og have. Bestiller du online på Lundhede.com, får du levering lige til døren. Nemmere kan det vist ikke være.

Billige haveartikler


Vi kender det vist alle – følelsen af at have gjort en god handel. Og det kan du netop gøre nu på haveartikler. Her i kategorien har vi samlet alle vores billige haveartikler, så du nemt får overblik over vores tilbud. Er der ikke lige det, du står og mangler, er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du løbende modtager gode tilbud og nyttige havetips direkte i din indbakke. Så behøver du ikke holde øje med siden, men kun med din indbakke.

Køb billige haveartikler med hurtig levering direkte til din dør – shop, når du har lyst!
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd og tilbud.