Tilbud Granit

Nu har du mulighed for at gøre en god handel på granit til haven. Vi har ryddet op på lageret, så du nu har mulighed for at spare mange penge på granit til haven. Se de mange gode tilbud på vandsten, fuglebade, bænke, lanterner og meget mere. Hos Lundhede får du altid levering lige til døren – slip for at slæbe det tunge granit hjem, her får du altid levering til en fast lav fragtpris. De fleste er udgåede varer.

Tilbud på trædesten i granit

De flotte granit trædesten egner sig perfekt til stier i haven, hvor du gerne vil skåne græsset for slidtage. Stilen med trædesten i granit stammer fra Japan, men vi ser den mere og mere brugt herhjemme. Og det er der ikke noget at sige til. Det flotte naturlige granit skåner ikke bare græsset, men er et dekorativt element i sig selv. Køb trædesten i granit på tilbud online med hurtig levering lige til døren.

Spar penge på granit – tjek kategorien Tilbud granit, inden du går i gang med haveprojektet.

Dyr i granit til haven


De små figurer i granit pynter på enhver terrasse eller altan. Her finder du katte, hunde, snegle, svaner, ænder og fugle i granit som dekorative elementer til haven eller hoveddøren. Har du altid drømt om at få en granitfigur i haven, kan du her vælge mellem mange forskellige figurer til gode priser.

Tilbud på granitfigurer til haven – vælg mellem mange forskellige modeller.

Søjlesten i granit til haven


Granit er et enestående materialer, som mange anvender som pynt i haven. Her i shoppen finder du alt fra søjlesten til granitfigurer, fuglebade, bænke, lanterner, vandsten, trædesten og meget mere. Det kan være en granit fugl, som står ved hoveddøren, et granit fuglebad til havens fugle eller måske en granit bænk til den hyggelige krog i haven. Se dig om og lad dig inspirere til dekorativ indretning af din have.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode råd og tilbud.