Termometre

Her finder du forskellige termometre til din have, som kan fæstnes på ruden, på husmuren eller sættes i jorden. Vælg et af de klassiske termometre eller prøv måske det flotte termometer med mariehøns motiv. Se udvalget af flotte termometre her i kategorien – der er mange forskellige modeller og størrelser at vælge blandt.

Køb termometer her

Termometre er ikke bare praktiske redskaber, men også en sjov ting for dine børn. De mange former og figurer vil uden tvivl fange børnenes interesse, og det bliver sjovt at holde øje med vejret. Vores termometre til haven kan enten fæstnes til ruden ved hjælp af sugekopper, placeres fast i jorden eller på husmuren.

Vælg et termometer med sugekop, så kan du flytte det derhen, hvor du vil.

Alt inden for termometre – køb online her


Vil du gerne følge med i temperaturen udendørs fra den anden side af vinduet, kan du investere i et termometer til haven. Placer det sådan, at du fx kan se det fra køkkenvinduet. Her får du et lille praktisk redskab, som hjælper dig med at holde styr på, om planterne i drivhuset skal have en ekstra gang vand pga. det varme vejr eller om det snart er tid til at tage havekrukkerne ind.

Køb et termometer til haven – her finder du alt inden for termometre til haven i god kvalitet.

Tilbehør til haven


Hos Lundhede har vi et stort udvalg af tilbehør til haven – alt lige fra havemøbler til solure, vejrhaner og termometre. Gå på opdagelse i webshoppen og find de ting, som er med til at skabe liv og stemning i din have.