Susanne med det sorte øje - Thunbergia alata - African Sunset - Frø (W7369)
Før musen henover billedet for at zoome

Susanne med det sorte øje - Thunbergia alata - African Sunset - Frø (W7369)

DKK 33,00
   Ikke på lager
Varenummer: 110-152
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

Etårig slynglante som kan dyrkes i krukke eller ampel, indendørs eller på altan. Eller i bed opad espaljé eller stakit. Vokser hurtigt og får blomster i blegrosa nuancer med aprikos- og elfenbensfarvede eksemplarer imellem.
Såvejledning: Sås indendørs i såjord i marts-april. Så et par frø i hver potte. Spirer efter 5-10 dage. Plantes ud når risikoen for nattefrost er ovre. Hærdes først ved gradvist at øge tiden udendørs. Kan topbeskæres for at få kraftigere forgrening. Tilfør jævnligt næring.
Blomstring/høst: jul-okt Højde cm. 150 Planteafstand cm. 20 Rækkeafstand cm. 20 Posens indhold rækker til ca. 10 planter

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig