Superjet Pro 26000 12 m løftehøjde
Før musen henover billedet for at zoome

Superjet Pro 26000 12 m løftehøjde

DKK 4.299,00
  
Antal
Varenummer: PO 30194
Superjet Pro 26000/33000 er robuste fontænepumper.
Fontænepumpe med stor løftehøjde på hele 12 meter, velegnet både til store fontæner og til flydende fontæner. Kan også anvendes til kraftige vandfald, hvor der kræves stor løftehøjde.
Det er svært at finde en bedre fontænepumpe end SuperJet- Pro. Med den høje løftehøjde kan pumperne understøtte nogle store fontæner i forhold til strømforbrug. Pumperne presser vandet højere end lignende pumper.
Det er asynkrone pumper som let kan reguleres med en flow regulator. Den store SuperJet Pro-pumpe leveres med 20 m kabel, så den nemt kan placeres i større bassiner eller i en flydende fontæne.
1/ Et kraftigt filterhus beskytter indsuget og inde i huset sidder yderligere en indsugningssi så pumpens vedligeholdelse bliver minimal.
2/ Den kraftige motor og store løftehøjde betyder store fontæner med kraftigt flow.
3/ En robust asynkron motor, som kan reguleres trinløst med en omdrejningsregulator, giver dig absolut valgfrihed når det gælder fontænehøjde eller flowet til vandfaldet.
4/ Et tyve meters gummikabel til strømforsyning gør det let at placere pumpen hvor du vil, uden forlængerkabler.
5/ Slangekoplinger til forskellige slangediametre medfølger. Vil du vide mere om tilbehør, skal du kikke på datakortet.
6/ Indbygget overophedningssikring, der slukker for pumpen ved tørkørsel.
7/ Hvis uheldet er ude, kan du let få fat i reservedele hos din forhandler.
Vore fontænedyser i metal passer fint til denne pumpe. Der findes et stort antal forskellige fontænedyser, så du kan bygge lige den fontæne, du ønsker. Pumpens store løftehøjde garanterer dig en flot vandstråle.

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig