Superflow Techno LV3500 - 30w
Før musen henover billedet for at zoome

Superflow Techno LV3500 - 30w

DKK 1.799,00
  
Antal
Varenummer: PO 30332
Superflow Techno LV er en pumpe med et meget lavt energiforbrug. Den støjsvage synkronmotor klarer urenheder op till ca 8 mm hvilket gør den velegnet til at drive filter og vandfald men er også velegnet til mindre fontæner. Pumpen har en ekstra filterkåbe monteret hvilket gør at den ikke behøver rengøres så ofte da indsugningsoverfladen bliver størrer. Hvor der ikke er så meget plads, kan kåben afmonteres, så pumpen bliver mindre. De medfølgende fødder gør det også muligt at placere pumpen lodret, feks i pumpebrønde. Det lave energiforbrug giver lave driftsomkostninger. Faktum er at ingen anden pumpe på markedet har lavere energiforbrug.
Superflow Techno 12 V har ingen ydre dele i metal, så den kan uden problemer bruges i saltvand.
Superflow Techno LV kan med fordel bruges, hvor der stilles ekstra store krav til el-sikkerheden, feks. i swimmingpools, badesøer eller andre vandmiljøer. Lavspændingen gør at der ikke kræves specielle sikkerhedskrav.
Max. løftehøjde: er den højde hvor pumpen ikke giver mere vand. Måles fra vandoverfladen til højeste punkt.
Max. flow: er den mængde vand pumpen giver direkte fra udløbet
Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig