Superflow Techno LV12000 - 90w
Før musen henover billedet for at zoome

Superflow Techno LV12000 - 90w

DKK 2.399,00
  
Antal
Varenummer: PO 30334
Superflow Techno LV pumperne har et lavt energiforbrug. Pumperne er yderst velegnede til at drive filter, og vandfald ligesom de kan klare mindre fontæner. Rotoren er konstrueret til at klare partikler op til 8 mm uden at stoppe til, så disse havner i filteret. Pumpen er fremstillet i plast og rustfrie materialer og kan derfor anvendes i både ferskvand og saltvand. Den automatiske slukkefunktion der forhindrer tørkørsel gør, at det er muligt at tørmontere pumpen i en pumpebrønd.
Pumpen har 2 filterhuse monteret, hvilket forlænger intervallet mellem rengøringen. I tilfælde af pladsmangel, kan det ene filterhus afmonteres, så pumpen bliver mindre. De medfølgende fødder gør det muligt at montere pumpen vertikalt. Det lave energiforbrug giver lave driftomkostninger, det er et faktum, at ingen anden pumpe på markedet har et lavere energiforbrug i forhold til ydelsen.
Superflow Techno har ingen ydre dele i metal og kan derfor også anvendes i saltvand.
Disse tre lavvolts pumper kan med fordel anvendes, hvor der er ekstra store krav til sikkerheden som f.eks. i swimmingpools, badedamme eller i vand-legeparker.
Lavvoltsdesignet gør den enkel og sikker at installere og ingen specielle sikkerhedsforanstaltninger er nødvendige.
Transformator medfølger.
Max løftehøjde: er den højde hvor pumpen ikke mere giver vand. Måles fra vandoverfladen til højeste punkt.
Max flow: er den mængde vand pumpen giver direkte fra udløbet
Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig