Superflow Techno 3000 - 25w
Før musen henover billedet for at zoome

Superflow Techno 3000 - 25w

DKK 1.299,00
  
Antal
Varenummer: PO 30320
Superflow Techno er en  pumpe med et meget lavt energiforbrug. Den støjsvage synkronmotor klarer urenheder op til ca. 8 mm, hvilket gør at den er velegnet til at drive et filter eller et vandfald og selv til mindre fontæner er den velegnet.
Pumpen har en ekstra filterkåbe monteret, hvilket gør, at den ikke behøver at rengøres så ofte, da indsugningsoverfladen bliver størrer. Hvor der er begrænset plads kan kåben afmonteres, så pumpen bliver mindre. De medfølgende fødder gør også, at den kan monteres lodret.
Det lave energiforbrug giver lave driftsomkostninger. Fakta er at ingen anden pumpe på markedet har et lavere energiforbrug.
Superflow Techno har ingen ydre dele i metal, så den kan uden problemer anvendes i saltvand.
Max, løftehøjde: er den højde hvor pumpen ikke mere giver vand. Måles fra vandoverfladen til højeste punkt.
Max. flow: er den mængde vand pumpen giver direkte fra udløbet
Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig