Sukkerært, lav - Pisum Sativum - KRAV - Frø (W8529)
Før musen henover billedet for at zoome

Sukkerært, lav - Pisum Sativum - KRAV - Frø (W8529)

DKK 38,00
   Ikke på lager
Varenummer: 148-11
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

KRAV-mærket frø er godkendt til økologisk dyrkning i Sverige, men har ikke godkendelsen i Danmark, men må selvfølgelig gerne dyrkes her.
Sort med god høst af flade bælge. Hjemmedyrkede ærter har en helt fantastisk god smag. En delikatesse letkogte med smør, men kan også spises rå.

Dyrkning: Så i flere omgange direkte på voksestedet i maj-juni. Læg frøet 2-3 cm dybt ned i jorden. Ofte er jorden tørret ret meget ud, når det er på tide at så ærter. Vand derfor omhyggeligt. Spirer efter 10-14 dage. Støt planterne med pinde. Høst bælgerne, efterhånden hvert som de vokser til.
Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig