Storblomstrende roser
Farve
15 stk
11 stk
7 stk
20 stk
4 stk
21 stk
21 stk
Placering
74 stk
1 stk
Blomstring
74 stk
74 stk
74 stk
Højde i cm
19 stk
37 stk
63 stk
38 stk
2 stk
1 stk
Duft
37 stk
24 stk
16 stk
God til snit
74 stk
Rodtype
74 stk

Storblomstrende roser

Her finder du storblomstrende roser. Disse roser kendetegnes ved smukke, velformede knopper og store blomster. De fleste er velegnede til afskæring. Roserne bør klippes ned til 15-20 cm hvert forår. Storblomstrede roser har brug for god pasning og pleje, de bør gødes fra marts til juli - plant ca. 4 pr. m2.

Vejledning omkring storblomstrede roser

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Smukke roser til haven og til afskæring

De storblomstrede roser er smukke i havens bede, og kan bruges til at tage ind i buketter.
Især de stor blomstrede roser bør klippes godt tilbage om foråret, ellers bliver de meget høje og tit bare forneden. Er man god til at gøde og vande sine storblomstrede roser, kvitterer de med en smuk blomstring.

Følg vores vejledning omkring storblomstrede roser her.

Grogaranti på roser


Køber du storblomstrede roser eller andre roser til haven hos Lundhede Planteskole, får du altid grogaranti på dine nyindkøbte roser. Det sker indimellem, at en rose ikke springer ud, men hos Lundhede får du blot en ny tilsendt. Køb trygt storblomstrede roser hos os, vi hjælper dig gerne på vej med kyndig rådgivning.

Smukke blomstrende roser til haven - køb dem online hos Lundhede Planteskole.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig