Stor Verbena - Verbena bonariensis - Frø (W7470)
Før musen henover billedet for at zoome

Stor Verbena - Verbena bonariensis - Frø (W7470)

DKK 44,00
   Ikke på lager
Varenummer: 110-156
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

Dekorativ etårig plante. Passer som baggrund i større bede eller som midterplante i store beplantninger. Kan have lidt svært ved at spire, men er besværet værd.
Såvejledning: Så indendørs i såjord i feb-marts. Så ikke for dybt. Sæt de nytilsåede potter i skiftende temperaturer med nogle dages mellemrum. Højeste temperatur 18 grader og laveste temperatur nul grader eller frost. Man kan være nødt til at skifte op til tre gange, før der sker noget. Spiringen tager 2-5 uger. Plant om i potter med plantejord og plant ud på voksestedet, når risikoen for nattefrost er ovre.
Blomstring/høst: jul-sep Højde cm. 90-140 Planteafstand cm. 30 Rækkeafstand cm. 30 Posens indhold rækker til ca. 20 planter

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig