Stolte Kavalerer  - Cosmos bipinnatus - Cupcakes Mix - Frø (W6279)
Før musen henover billedet for at zoome

Stolte Kavalerer - Cosmos bipinnatus - Cupcakes Mix - Frø (W6279)

DKK 44,00
  
Antal
Varenummer: 6279
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

Etårig sommerblomst til bed og snit med en væksthøjde på ca. 60 cm. Smuk blomsterbeds- og snitblomst i farvetoner fra hvid til rosa. Navnet hentyder til den unikke muffinformede blomst. Solrig vokseplads.
Såvejledning: Så indendørs i marts-maj eller direkte udendørs, når jorden er varm i maj-juni. Undgå for kraftig gødning. Det kan forsinke blomstringen. Planterne er frostfølsomme.
Blomstring/høst: juni-okt Højde cm. 60 Planteafstand cm. 20 Rækkeafstand cm. 20 Posens indhold rækker til ca. 40 planter

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig