Stedmoder - Viola x wittrockiana - Frizzle Sizzle F1 mix - Frø (W7495)
Før musen henover billedet for at zoome

Stedmoder - Viola x wittrockiana - Frizzle Sizzle F1 mix - Frø (W7495)

DKK 44,00
   Ikke på lager
Varenummer: 143-4
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

Toårig. Sjov plante med et attraktivt udseende med tydeligt krusede kronblade. Mellemstore blomster, som tåler vejr og vind. Forårssåning giver blomster i maj. Efterårssåning giver tidlig blomstring det følgende år. Blomstringen forlænges hvis de visne blomster løbende fjernes.
Såvejledning: Så udendørs i juli-august eller indendørs i såjord i februar-marts. Frøene skal have lys for at spire. Skal derfor ikke dækkes, men blot trykkes let ned i jorden. Spirer efter 7-14 dage, bedst ved 17 grader. Ved efterårssåning plantes ud på voksestedet i oktober. Vinterdæk plantern for vinteren.
Blomstring/høst: apr-juni Højde cm. 20 Planteafstand cm. 20 Rækkeafstand cm. 20 Posens indhold rækker til ca. 18 planter


Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig