Stauder T
Farve
4 stk
1 stk
4 stk
7 stk
16 stk
1 stk
5 stk
10 stk
Placering
31 stk
18 stk
1 stk
Blomstring
2 stk
24 stk
31 stk
4 stk
Højde i cm
3 stk
1 stk
6 stk
8 stk
7 stk
2 stk
3 stk
4 stk
4 stk
2 stk
Duft
1 stk
10 stk
God til snit
26 stk
God til bier mm.
2 stk
Bunddække
16 stk
Surbundsbed
10 stk

Stauder T

Her finder du Stauder, hvis latinske navn starter med T. Hvis du kun kender det danske navn, kan du søge på dette i søgefeltet.
Mange krydderurter er også stauder. En meget anvendt krydderurt er Thymus, timian, som både kan bruges til madlavning og som en lav staude i haven.

Vejledning Stauder

Thalictrum - Frøstjerner - Smukke blomster.

Thalictrum, violfrøstjerne, akelejefrøstjerne eller bare frøstjerne.  
Plant disse planter med smukke blomster i staudebedet, i surbundsbedet, mellem roserne eller hvor du ellers har lidt plads tilovers.
De fleste sorter bliver ret høje, men hvis de er plantet ind mellem andre  planter kan de godt stå uden opbinding, men ellers kan et jernstativ let holde disse planter oprejs.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig