Stauder M
Farve
1 stk
1 stk
1 stk
6 stk
6 stk
2 stk
3 stk
Placering
14 stk
5 stk
2 stk
Blomstring
3 stk
17 stk
2 stk
Højde i cm
1 stk
3 stk
9 stk
15 stk
8 stk
6 stk
3 stk
5 stk
2 stk
1 stk
1 stk
Duft
3 stk
1 stk
11 stk
God til snit
15 stk
God til bier mm.
5 stk

Stauder M

Her finder du Stauder, hvis latinske navn starter med M. Hvis du kun kender det danske navn, kan du søge på dette i søgefeltet.
Husk. Du kan også søge på blomsterfarve, blomstringstidspunkt, højde mm. og på denne måde finde de stauder du mangler.

Vejledning Stauder

Græsser er også stauder

Græsser er også stauder.
De fleste græsser visner ligesom stauderne ned hver vinter, men lad endelig være med at klippe dem ned før til foråret. Hvis du klipper om efteråret  kan der samle sig vand i de nedklippede stængler, hvis dette vand fryser, kan græsserne tage skade.

MISCANTHUS - ELEFANTGRÆS


Mange elefantgræsser står med meget smukke blomsteraks hele vinteren. Disse aks pynter i haven med sne, rim eller regndråber på, men de er også dekorative at tage ind til buketter og dekorationer.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig