Stauder J-K
Farve
2 stk
2 stk
3 stk
1 stk
3 stk
Placering
6 stk
2 stk
Blomstring
1 stk
4 stk
6 stk
7 stk
Højde i cm
1 stk
2 stk
2 stk
4 stk
2 stk
God til snit
7 stk
God til bier mm.
3 stk
Bunddække
3 stk

Stauder J-K

Her finder du Stauder, hvis latinske navn starter med J og K. Hvis du kun kender det danske navn, kan du søge på dette i søgefeltet.
Benyt søgefunktionen til at søge på f.eks. blomsterfarve eller blomstringstidspunkt. Ring eller mail hvis du har spørgsmål ang. planter.
Vejledning Stauder

Spørgsmål.

Du er altid velkommen til at kontakte os, enten pr. mail eller telefon, hvis du har spørgsmål angående planter og have. Men du kan sikkert også selv finde svar på en del spørgsmål, ved at kigge rundt i netbutikken www.lundhede.com


Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig