Stauder F
Farve
1 stk
2 stk
1 stk
2 stk
Placering
5 stk
5 stk
3 stk
Blomstring
3 stk
4 stk
6 stk
3 stk
Højde i cm
3 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Duft
2 stk
God til snit
3 stk
Bunddække
3 stk

Stauder F

Her finder du Stauder, hvis latinske navn starter med F. Hvis du kun kender det danske navn, kan du søge på dette i søgefeltet.
Stauder er lette at flytte rundt med, så hvis du får plantet nogle et forkert sted, graver du dem bare op og planter dem et nyt sted.
Vejledning Stauder

Stauder med spiselige frugter.

Hvis du planter Fragaria i den have, kan du plukke spiselige bær næsten hele sommeren.
Både Prydjordbær, skovjordbær og immerbær kan spises. Hvis du  har mange planter, kan du måske plukke så meget, så du kan lave syltetøj eller marmelade, men ellers er det fint lige at snuppe et par bær på din vej rundt i haven.

Alle disse Fragaria er velegnede som bunddækkeplanter
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig