Stauder E
Farve
4 stk
3 stk
9 stk
6 stk
6 stk
3 stk
4 stk
13 stk
4 stk
Placering
29 stk
15 stk
Blomstring
4 stk
21 stk
24 stk
11 stk
Højde i cm
6 stk
7 stk
9 stk
7 stk
7 stk
4 stk
1 stk
1 stk
Duft
14 stk
God til snit
29 stk
God til bier mm.
6 stk
Bunddække
10 stk
Surbundsbed
10 stk
Giftig
5 stk

Stauder E

Her finder du Stauder, hvis latinske navn starter med E. Hvis du kun kender det danske navn, kan du søge på dette i søgefeltet.
Med vores søgefunktion kan du søge på planter, som er gode til afskæring/snit. Her finder du bl. a, Echinacea, solhatte.
Vejledning Stauder

Stauder som bunddække.

Mange planter kan bruges som bunddække, selv om de ikke står i gruppen Bunddækkeplanter. De gælder f.eks Epimedium, bispehue som fås med røde, gule, hvide, orange eller violette blomster. Så du skal bare vælge din yndlingsfarve eller den du synes, der passer bedst til dine andre planter.

Hvis du planter mange planter på samme plet, undgår du at skulle luge en hel masseLundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig