Stauder B
Farve
6 stk
1 stk
2 stk
4 stk
6 stk
Placering
13 stk
11 stk
6 stk
Blomstring
3 stk
10 stk
12 stk
5 stk
Højde i cm
3 stk
1 stk
14 stk
4 stk
1 stk
God til snit
9 stk
God til bier mm.
3 stk
Bunddække
14 stk

Stauder B

Her finder du Stauder, hvis latinske navn starter med B. Hvis du kun kender det danske navn, kan du søge på dette i søgefeltet.
Hvis du har set en staude, du ikke kender, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, så hjælper vi gerne med at finde navnet på den.
Vejledning Stauder

Stedsegrønne stauder

Selv om de fleste stauder visner ned om vinteren, findes der også stedsegrønne stauder bl.a. Bergenia eller kæmpestenbræk med store grønne blade. Bergenia kan vokse både i sol og i skygge, og de findes med blomster i forskellige farver.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig