Staudeholdere

Staudeholdere

Her i kategorien finder du et bredt udvalg af staudeholdere til dine stauder, blomster, nyplantede buske og andre planter, som har tynde grene. Staudeholder finder du i forskellige størrelse fra 70 til 100 cm. De er fremstillet i PE belagt stål - et vejrbestandigt materiale, som holder sig pænt uanset vejr. I kategorien finder du også de populære Peacock planteringe, som holder dine stauder oppe og sørger for, at de ikke knækker. Giv planterne de bedste vækstbetingelser og køb plantestiver, blomsterpinde eller plantespiral – den bedste støtte til dine planter finder du hos Lundhede Planteskole.

Plantestativer i jern

Har du plantet nye stauder i haven eller er den gamle hæk blevet skiftet ud med nye skud, kan du forbedre deres vækstbetingelser ved at opsætte plantestiver i jern. Med den rette støtte til planter med tynde grene, får de bedste resultater. Hos Lundhede finder du mange forskellige typer staudeholdere i jern og altid til gode priser. Vi lægger vægt på gode materialer, og derfor er du garanteret støtte til stauder og andre planter, staudeholderne kan genbruges år efter år. Køb din staudeholder hos os – altid mange forskellige størrelser og længde. Bestil online her og du modtager dine staudeholdere i jern inden for få dage.

Staudeholder – enkel og praktisk støtte til dine stauder, blomster, buske mm.
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig