Stangbønne - Phaseolus vulgaris - Necarkönigin - Frø (W8433)
Før musen henover billedet for at zoome

Stangbønne - Phaseolus vulgaris - Necarkönigin - Frø (W8433)

DKK 44,00
  
Antal
Varenummer: 8432
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.
KRAV-mærket frø er godkendt til økologisk dyrkning i Sverige, men har ikke godkendelsen i Danmark, men må selvfølgelig gerne dyrkes her.

Højt voksende stangbønne. Sorten giver lange sprøde bælge og rigelig høst. Dyrkes et solrigt sted omkring stænger eller espalier. Høst bælgene kontinuerligt, så fremmes frugtsætningen. Bønnerne er dejlige let kogte og i stuvninger
Såvejledning: Så direkte på friland i maj-juni, når jordtemperaturen er ca. 15 grader. Iblødlæg evt. frøene natten over inden såning - det fremmer spiringen. Støt planterne med pinde el.lign. op  til 2 meter, så de får mest muligt lys.
Blomstring/høst: aug-okt  Planteafstand cm. 15 Rækkeafstand cm. 40 Posens indhold rækker til ca. 20 planter

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig