Squash, rund - Cucurbita pepo - One Ball F1 - Frø (W8123)
Før musen henover billedet for at zoome

Squash, rund - Cucurbita pepo - One Ball F1 - Frø (W8123)

DKK 44,00
   Ikke på lager
Varenummer: 122-14
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

Gule runde frugter, som er ca 7-10 cm i diameter. Sjov og usædvanlig for af squash. Sorten er meget nem at dyrke. Producerer ingen ranker.
Såvejledning: Så i april-maj indendørs i potter med såjord. Spirer efter 5-8 dage. Pot om i større potter med pottemuld, hvis det endnu ikke er varmt nok til udplantning. Udplantningen kan ske, når temperaturen konstant er over 10 grader. Trives bedst i varm og næringsrig jord. Pluk frugterne efterhånden, medens de er små.
Blomstring/høst: jul-sep    Posens indhold rækker til ca. 4 planter

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig