Spinat - Tetragonia tetragonioides - Nyzeelänsk - Frø (W8707)
Før musen henover billedet for at zoome

Spinat - Tetragonia tetragonioides - Nyzeelänsk - Frø (W8707)


   Ikke på lager
Varenummer: 116-44
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

Letdyrket, næringsrig grønsag, som kan høstes hele sommeren. Tåler tørke bedre end almindelig spinat. Anvendes let kogt, i supper, stuvninger m.m. Velegnet til frysning, hel eller hakket.
Såvejledning: Kalk jorden efter behov i god tid inden såning. Vælg en ikke alt for solrig vokseplads. Så i april-august tyndt i flere omgange direkte på voksepladsen. Dæk med 1-2 cm jord. Spirer efter 5-10 dage. Pluk bladene efterhånden som de udvikles. Behøver jævn tilførsel af vand og næring.
Blomstring/høst: jun-sep  Planteafstand cm. 3 Rækkeafstand cm. 20 Posens indhold rækker til ca. 5 meter

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig