Sommerblomster mix, Stor pose - Frø (W6925)
Før musen henover billedet for at zoome

Sommerblomster mix, Stor pose - Frø (W6925)

DKK 38,00
   Ikke på lager
Varenummer: 110-6
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

Blanding af middelhøje sommerblomster, velegnet til bede og snit. Så i flere omgange, for at sikre adgang til snitblomster hele sommeren.
Såvejledning: Bland posens indhold godt inden såning. Så i april-maj i flere omgange tyndt direkte på voksepladsen i grupper eller rækker. Dæk med et tyndt lag jord. Spirer efter 7-14 dage. Sorterne har forskellig spiretid.
Blomstring/høst: jul-sep Højde cm. 50-80 Planteafstand cm. 15 Rækkeafstand cm. 30 Posens indhold rækker til ca. 25 meter

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig