Solsikke - Hellianthus annuus - Pro Cut Peach - Frø (W6459)
Før musen henover billedet for at zoome

Solsikke - Hellianthus annuus - Pro Cut Peach - Frø (W6459)

DKK 33,00
   Ikke på lager
Varenummer: 6459
OBS. Kan bestilles nu til levering fra midt i januar til slutningen af juli, så længe lager haves.

Pollenfri solsikke, som er velegnet som snitblomst. Blomsterne har en unik smuk farve med mørk midte. Stænglerne er stabile og uden forgrening. Helt vidunderlig at tage ind som snitblomst.

Såvejledning: Så direkte i bed eller stor krukke i maj-juni. Læg frøet 1-2 cm. dybt ned i jorden. Kan også forkultiveres indendør i maj for tidligere blomstring. Spirer efter 10-15 dage ved 18-20 grader. Planter, som er sået indendøre plantes om i potter med plantejord og sættes ikke ud på voksestedet før risikoen for nattefrost er ovre. Kræver meget vand og gødning.

Blomstring/høst: jul-sep. Højde cm. 150 Planteafstand cm. 30 Rækkeafstand cm. 40 Posens indhold rækker til ca. 18 planter

Vis mere
Vis mindre
Lundhede – din online planteskole

Lundhede Planteskole blev grundlagt i 1994 med det ønske at være din foretrukne leverandør af planter, haveartikler og brugskunst. Vi fokuserer på at bibeholde den høje service og kyndige rådgivning, som du kender fra den fysiske butik, sådan at du altid er godt klædt på, når du køber planter og haveartikler til din have eller terrasse. Gå på opdagelse i webshoppen – her finder du mere end 15.000 kvalitetsprodukter til hus og have – og har du brug for hjælp eller inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@lundhede.com

HaveOasen a/s   |   Vejlevej 13   |  7400 Herning   |   info@lundhede.com    
Klik mig